Aanbieding 1 jarig contract

Veel mensen zitten al jaren bij dezelfde energieleverancier. Het kan zijn dat je iedere keer bij zelfde energieleverancier een nieuw contract afsluit, maar de meeste mensen laten hun contract gewoon doorlopen. Vaak gebeurt dit tegen variabele tarieven. Dit houdt in dat de prijzen met de energiemarkt meestijgen. Ze kunnen stijgen, maar ook dalen. Over het algemeen stijgen ze alleen maar, omdat alles duurder wordt. De variabele prijzen van een energieleverancier liggen vaak hoger dan de contracten met vaste tarieven. Ook is het voor jezelf fijn om zekerheid te hebben. Wanneer de prijzen gaan stijgen, kan het zijn dat je opeens moet bij betalen bij je energierekening omdat je termijnbedrag niet meer klopt.

Het wordt aangeraden om eigenlijk iedere keer over te stappen zodat je contract is afgelopen. Op die manier heb je niet te maken met de vaak duurdere variabele energieprijzen en kun je gebruik maken van een leuke aanbieding. De meeste energieleveranciers belonen mensen die willen overstappen met een leuke aanbieding of actie. Je kunt hierbij denken aan een leuk cadeau zoals een tablet of een Ipad, maar korting op de tarieven is ook mogelijk. Andere energieleveranciers geven gratis maanden stroom of een welkomstkorting.

Het meeste voordeel kun je halen als je ieder jaar overstapt. Je kunt dan iedere keer overstappen naar een energieleverancier die op dat moment goedkoop is en die een leuke aanbieding heeft. Het overstappen is tegenwoordig zo geregeld. In principe hoef je alleen je gegevens achter te laten en je nieuwe energieleverancier regelt de rest.

Bij de meeste energieleveranciers kun je kiezen uit verschillende contracten. Het éénjarig contract is ideaal voor mensen die het niet erg vinden om regelmatig over te stappen en die zoveel mogelijk voordeel willen behalen. Verschillende energieleveranciers hebben een leuke aanbieding voor mensen die willen overstappen en een éénjarig contract willen afsluiten. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle energie aanbiedingen bij een éénjarig contract.

 

Energie Direct

Energie Direct is één van de goedkoopste energieleveranciers van dit moment. Hun tarieven voor gas en stroom zijn zeer laag. Energie Direct is dus een goede optie als je een goedkoop energiecontract wilt. Energie Direct heeft op dit moment een leuke actie bij een éénjarig contract. Zo krijgen mensen die overstappen naar Energie Direct een cashback van 90 euro. Dit bedrag krijg je terug aan het einde van het jaar. 

  • Cashback van 90 euro

Overstappen naar Energie Direct

 

Vattenfall

Vattenfall (vroeger Nuon) staat bekend om zijn scherpe aanbiedingen. Vattenfall heeft op dit moment een leuke actie met een éénjarig contract, namelijk de Energie cadeauXL. Met de Energiecadeau XL sluit je een éénjarig contract af met voordelige tarieven. Nieuwe klanten kunnen kiezen uit een mooi cadeau. Dit zijn niet de minste acties. Zo kun je kiezen voor een gratis Samsung Galaxy Tab, een xBox of een Airfryer. Een cadeaubon is ook een optie.

  • Gratis cadeau zoals een Samsung tablet of cadeaubon

Overstappen naar Vattenfall

 

Oxxio

Eigenlijk is het heel krom dat iedereen dezelfde aanbieding of korting krijgt. Het maakt bij de meeste energieleveranciers niet uit of je alleen bent of een gezin, terwijl een gezin over het algemeen duurder uit is dan een éénpersoonshuishouden. Oxxio geeft korting op je jaarrekening welke afhankelijk is van je verbruik. Iemand die meer verbruikt krijgt ook meer korting. Alle nieuwe klanten krijgen minimaal 150 euro korting maar deze kan flink oplopen.

  • Minimaal 150 euro korting

Overstappen naar Oxxio

 

E.ON Benelux

E.ON Benelux staat bekend om zijn zeer goede service. De overstapservice van E.ON Benelux werkt zeer prettig en ook een eventuele boete van je oude energieleverancier wordt tot een maximum bedrag vergoed. E.ON Benelux geeft een korting van 100 euro op je jaarrekening als je nu overstapt.

  • 100 euro korting

Overstappen naar E.ON Benelux

 

Essent

Essent heeft meerdere aanbiedingen op het moment als je een éénjarig contract wilt afsluiten. Wil je bijvoorbeeld een fijne cadeaubon zodat je kunt gaan winkelen of toch liever een flinke korting op je energierekening. Hieronder een overzicht van alle aanbiedingen bij een contract van een jaar.